Gebrandschilderd glas op maat: een meesterwerk voor jouw interieur

Op zoek naar een uniek pronkstuk voor jouw interieur? Ontdek de prachtige wereld van gebrandschilderd glas, waar kunst en vakmanschap samenkomen om jouw visie tot leven te brengen.

Gebrandschilderd glas: Een ambachtelijk proces

 

Bij Studio Artglas nemen we elke stap in het proces serieus om een meesterwerk te creëren dat jouw verwachtingen overtreft. Van het eerste ontwerp tot het laatste bakproces, onze vakmensen zorgen ervoor dat elk detail perfect is. 

Contouren en Grisaille

Met behulp van zwart of bruin pigmentpoeder worden de contouren op het glas aangebracht, waarna het wordt gebakken op een temperatuur van ongeveer 640 graden. Vervolgens wordt een schaduwlaag, bekend als grisaille, aangebracht en zorgvuldig bewerkt om de gewenste lichtinval te creëren.

Levendige Kleuren

Het echte magische moment komt wanneer de verschillend gekleurde email wordt aangebracht en het glas opnieuw wordt gebakken. De kleuren branden in het glas, wat resulteert in een levendige en tijdloze afbeelding die de ruimte transformeert.

Maatwerk voor jouw gebrandschilderd Artglas

 

Waar je ook naar op zoek bent, ons team staat klaar om jouw visie tot leven te brengen. Met onze expertise en creativiteit maken we gebrandschilderd glas op maat dat perfect past bij jouw interieur. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe wij jou kunnen helpen.

 

Mucha gebrandschilderd.

Mucha gebrandschilderd.

Project info Voor 2 projecten heeft artglas naar een ontwerp van Mucha gebrandschilderde glasramen vervaardigd.

Pin It on Pinterest

Share This