Het einde van het jaar is in zicht. Hoog tijd voor een terugblik op 2021! We zijn heel dankbaar dat we heel wat mooie projecten hebben mogen realiseren dit jaar. Wat viel ons op? Waar verheugen we ons over? En hoe zien we de toekomst van modern glas-in-lood?

 

Glas-in-lood als levende kunst

We zijn verheugd te merken dat moderne glas-in-lood interpretaties steeds meer een ereplaats krijgen in het interieur. We horen onze klanten vaak zeggen dat het net is alsof je een levend kunstwerk in huis hebt. Het is niet enkel iets prachtigs om naar te kijken, maar het verandert steeds van kleur naargelang de lichtinval. Het oubollig imago van glas-in-lood is dus gelukkig aan het verdwijnen!

 

glas in lood amsterdam nieuwbouw

“Een modern glas-in-lood kunstwerk is een uitgesproken mogelijkheid om je interieur tot leven te brengen”

 

Aandacht voor interieur

Sinds corona is er meer en meer aandacht voor onze directe leefomgeving. Dat is logisch, want we spenderen veel meer tijd thuis. We horen van onze klanten dat ze in een gezellig, mooi en inspirerend interieur willen wonen. Daarom investeren ze meer geld in hun woning omdat ze hier dagelijks plezier aan beleven. Een modern glas-in-lood kunstwerk is dan een uitgesproken mogelijkheid om je interieur tot leven te brengen, met een design en kleurenpalet op jouw maat

Creatieve horeca 

Tien jaar geleden waren we al overtuigd van de meerwaarde van glas-in-lood voor de horeca. We hebben er even op moeten wachten –  want zo gaat dat als je pionier bent in je vak – maar de laatste tijd vinden heel wat caféshotels en restaurants hun weg naar ons. Het is heerlijk om een concept creatief te kunnen uitwerken, vaak in samenwerking met gerenommeerde design bureaus. 

 

“Het is heerlijk om een concept creatief te kunnen uitwerken voor de horeca, vaak in samenwerking met gerenommeerde design bureaus.”

 

Stijgende vraag van interieurarchitecten

We zijn een nieuwe traditie gestart door jaarlijks op de Architects@work beurs te staan –  volgend jaar ook in Nederland. Daar ontmoeten we veel interieurarchitecten die nog niet bekend zijn met de creatieve mogelijkheden die glas-in-lood hen bieden om het droominterieur van hun klanten te realiseren. Denk maar aan ruimtes een serene, tijdloze uitstraling te geven door de speling met licht en kleur, en een subtiel spel van strakke lijnen en gebogen vormen. Dat is waar Studio Artglas al jaren voor staat. 

 

De toekomst van modern glas-in-lood

De projecten die we in 2021 mochten uitvoeren zijn stuk voor stuk tijdloze designs waar onze klanten nog jaren plezier aan zullen beleven. We zijn enthousiast dat het vaker wat grootser, gewaagder en unieker mocht zijn dit jaar. Steeds meer van onze klanten willen namelijk unieke designs – ware kunstwerken – die hun persoonlijkheid uitstralen en waar ze met recht trots op kunnen zijn. Er is voor ons niets mooier dan mensen doorheen dit creatieve proces te leiden en hun ogen te zien stralen als de creatie klaar is.

Ben jij ook op zoek naar een uniek levend kunstwerk voor je woning? Contacteer ons dan om jouw visie in glas-in-lood om te zetten!

Pin It on Pinterest

Share This