Van 14 tot 19 maart is het weer tijd voor Batibouw, de grootste bouw- en verbouwbeurs van het land. Studio Artglas doet opnieuw mee als exposant, en dat al voor de zesde keer. Waarom een bezoek aan onze stand op Batibouw de moeite waard is? Dat vertellen je Studio Artglas insiders John Dierickx en Stefan Vanderick.

“Wij passen met ons ambachtelijk product heel goed op een beurs. Mensen bezoeken Batibouw om inspiratie op te doen, iets nieuws te ontdekken, iets te beleven.”

 

Evolutie

John: “We hebben Batibouw de laatste jaren erg zien veranderen. Vroeger was er een wachtlijst voor exposanten, nu worden beurzen in het algemeen kleiner en kleiner. Dat vind ik een goede evolutie, want zo blijven enkel de bedrijven over die een interessant verhaal te vertellen hebben. En daar reken ik ons natuurlijk ook bij (lacht).”

 

Inspiratie

Stefan: “Wij passen met ons ambachtelijk product heel goed op een beurs. Mensen bezoeken Batibouw om inspiratie op te doen, iets nieuws te ontdekken, iets te beleven. Vroeger was Batibouw meer een soort van Google, een plek waar je in 1 keer veel aanbieders k​​on vinden om de markt te verkennen. Nu zijn er online ook genoeg mogelijkheden. Wat je echter niet kan doen is voelen, ruiken, tasten, beleven, spreken, … dat gaat niet.”

 

“De reactie die we vaak horen is dat het in ‘t echt nog veel mooier is dan op foto.”

 

Emotie

John: “De reactie die we vaak horen is dat het in ‘t echt nog veel mooier is dan op foto. Ook komen we veel bezoekers tegen die nog nooit over glasramen hebben nagedacht in hun woning. Wij laten de mogelijkheden zien, geven veel uitleg, zoals dat het ingewerk kan worden tussen dubbel glas. Het leuke is dat sommige bezoekers dan jaren later terugkomen om eindelijk hun kunstwerk door ons te laten maken. Dat zaadje is bij Batibouw geplant.”

Je vindt ons in hal 6. Tot snel op Batibouw!

Pin It on Pinterest

Share This