Het einde van het jaar is in zicht, dus hoog tijd voor een terugblik op 2022! We zijn heel dankbaar dat we heel wat mooie projecten hebben mogen realiseren. Maar wat waren de hoogtepunten? We geven je de top 10 op basis van de meeste likes op Instagram, waar we intussen de kaap van 3000 volgers overschreden hebben. Bedankt aan al onze volgers om zo enthousiast te reageren!

 

 

 

 

 

 

 

 

Deze voordeur staat in de woning van Studio Artglas glazenier Ilona, want een eigen glas-in-lood creatie kon natuurlijk niet ontbreken!

 

 

 

 

 

 

 

Privacy gegarandeerd met dit glas-in-lood raam tussen badkamer en living.

 

 

 

 

 

 

 

Hier zie je de magie van glas-in-lood aan het werk als de zon doorheen het glasraam schijnt.

 

 

 

 

 

 

 

In deze prachtige Brusselse Art Nouveau woning kon een klassiek glasraam natuurlijk niet ontbreken.

 

 

 

 

 

 

 

Esthetisch en praktisch tegelijk: een schuifdeur in glas-in-lood. De kleuren verwijzen naar de Maas die langs dit Rotterdams appartement stroomt.

 

 

 

 

 

 

 

Opnieuw een prachtig voorbeeld van een schuifdeur die deze woonruimte nieuw leven inblaast.

 

 

 

 

 

 

 

We lanceerden Studio Artglas by Night en werden prompt genomineerd voor de Product Innovation Award van Batibouw.

 

 

 

 

 

 

 

Soms zweven onze glaspanelen door de lucht om ze te kunnen plaatsen. Deze bewoners genieten nu van een magnifiek uitzicht in kleur.

 

 

 

 

 

 

 

Groot. Groter. Groots. In 2022 gingen we geen uitdaging uit de weg. In hartje Antwerpen plaatsten we dit immense glasraam.

 

 

 

 

 

 

 

Deze koepel was jullie favoriet. Het lokte zelfs plafond-jaloezie uit! Een prachtig project om 2022 mee af te sluiten.

 

 

 

 

 

Na deze countdown zijn we helemaal klaar voor 2023. Een jaar vol nieuwe uitdagingen en mooie projecten, daar twijfelen we niet aan! Volg ons via Instagram om als eerste op de hoogte te zijn! https://www.instagram.com/studioartglas/

Op zoek naar een moderne glas-in-lood creatie in je woning? Ons team helpt je om jouw uniek Artglas te ontwerpen, te maken en te plaatsen. Neem vandaag nog contact op om de vele mogelijkheden te verkennen. 

 

Pin It on Pinterest

Share This