‘Eindelijk kunnen we helemaal ons ding doen!’ Dat dachten Arjan Theil en zijn vrouw toen ze onlangs verhuisden naar een nieuwbouwappartement in Amsterdam. Ze grepen deze kans om hun huis volledig naar eigen smaak in te richten. Het was even zoeken wat het dan ging worden, maar het moest zeker kleurrijk en anders dan anders zijn. In Studio Artglas vonden ze de ideale partner om het blanke canvas vorm te geven. 

 

“Eindelijk konden we helemaal ons ding doen in ons interieur”

 

Kleur in huis

“Mijn vrouw en ik waren blij dat we van nul konden beginnen”, zegt Arjan Theil, “dus gingen we volop op zoek naar wat we werkelijk mooi vinden. Veel van de nieuwbouwhuizen zijn heel sober en koud ingericht. Daar houden we niet zo van. Zo kwamen we als vanzelf bij glas-in-lood uit, omdat het een huis kleur geeft en het allemaal wat ‘vriendelijker’ maakt. Via een zoektocht op het internet kwamen we Studio Artglas tegen. We bestelden meteen het kunstboek en vonden daarin heel wat prachtige voorbeelden.”

De vrije hand

“We hebben dan gemaild naar John om te leren hoe dat in z’n werk gaat, zo’n glasraam op maat laten maken. We hebben het atelier in Zonhoven bezocht waar hij nog meer van zijn werk heeft laten zien. Het werd voor ons steeds duidelijker wat we wilden en we beslisten om John de vrije hand te geven om iets speciaals voor ons te maken. Hij kwam met een ontwerp waar we meteen mee akkoord waren, want het lag volledig in lijn met onze verwachtingen!”

 

“De glasramen in de keuken zorgen voor een prachtige entree. Het straalt rust uit, maar ook een zekere sprankeling omwille van het kleurgebruik. Het past gewoon bij ons.”

 

Eyecatcher

“De glasramen in de keuken zorgen voor een prachtige entree. Het straalt rust uit, maar ook een zekere sprankeling omwille van het kleurgebruik. Het past gewoon bij ons. De eerste bezoekers zijn dan ook onder de indruk, het is een echte eyecatcher. Maar het is ook functioneel. Je kan scheidingswanden ook van hout maken, maar glas-in-lood is veel mooier. Het geeft een prachtig effect, iedere dag opnieuw.”

Benieuwd wat Studio Artglas voor jouw project kan betekenen? Neem dan contact met ons op!

Nog meer inspiratie? Check onze andere moderne glas-in-lood projecten.

Pin It on Pinterest

Share This