Guesthouse PPP is een luxueus pension in het hartje van Gent, op amper vijf minuten wandelen van de Korenlei. Alles in deze bed- and breakfast ademt klasse en stijl uit. Ook het schitterende glasraam dat ze in het plafond lieten verwerken. Ze kwamen voor de realisatie van die droom uiteindelijk terecht bij Studio Artglas in Zonhoven.

 

 

 

 

“We waren echt op zoek naar een glasbewerker met wie we een klik zouden hebben.”

 

 

 

Dorinne: “We waren echt op zoek naar een glasbewerker met wie we een klik zouden hebben. We benaderden eerst een andere glaskunstenaar, maar die had het enkel over prijs en levertermijn en had totaal geen oog voor de esthetische kant van de zaak. We zijn dan verder op zoek gegaan op het internet en kwamen bij John uit. Van bij ons eerste contact ontstond er een klik. Hij luisterde naar onze verzuchtingen en stond open voor suggesties.”

 

 

 

 

“John is een perfecte vakman, maar heeft ook iets van een kunstenaar in zich.”

 

 

 

 

Samenwerken

 

“Al snel stuurde hij ons enkele voorstellen. Die hebben we dan gezamenlijk bijgestuurd tot we allebei tevreden waren. De prijs was bovendien zeer marktconform. Hij is vervolgens komen opmeten en dat doet hij ook minutieus. We hadden geopteerd voor glasvlakken die in een stalen kader zouden moeten liggen. Dat kader werd hier in Gent gemaakt. Toen John de glasplaten kwam installeren pasten die tot op de millimeter.”

 

 

Kunstenaar

 

“John is een perfecte vakman, maar heeft ook iets van een kunstenaar in zich. Hij maakt mooie dingen die je voor de rest van je leven blij maken en inspireren. Zijn grootste kwaliteit is het feit dat hij kan luisteren en empathisch meedenkt met de klant. In ons geval – nu elf jaar geleden – was hij nog meer vakman dan kunstenaar. Maar we bezoeken regelmatig beurzen waar hij staat en ik vind dat hij de laatste jaren meer en meer richting kunstenaar evolueert.”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pin It on Pinterest

Share This