Dromen van een uniek Studio Artglas

 

De weg naar zijn eerste glasraam was lang, maar de voldoening des te groter. Geert Venken moest immers enkele jaren wachten vooraleer hij met John Dierickx in zee kon gaan: “We hadden net een casco huis gekocht toen ik voor het eerst met het werk van John in contact kwam. We zagen een foto op het internet van een realisatie van Studio Artglas en waren meteen geïntrigeerd. Toen we later samen met een interieurarchitecte tijdens het kiezen van behangpapier opnieuw uitkwamen bij een realisatie van John, wisten we het zeker: ooit zouden wij zo’n unieke en kunstzinnige glaspartij in ons huis integreren. Het heeft nog enkele jaren geduurd vooraleer we zo ver waren, maar we zijn John blijven volgen.”

 

Artglas glas in lood klantenervaring

“John is een vakman, maar ook – en vooral – kunstenaar. Voor ons waren het zijn prachtige ontwerpen die de doorslag gaven.”

 

 

Modern met klassieke touch

“John is iemand die perfect moderne glasramen kan maken met een klassieke touch. Of andersom, je kan het langs beide kanten bekijken. Hij is een vakman, maar ook – en vooral – kunstenaar. Voor ons waren het zijn prachtige ontwerpen die de doorslag gaven. Wij genieten nu nog iedere dag van onze deur in loodglas en krijgen er ook veel reacties op. De meeste mensen vinden het erg mooi en perfect passend bij onze woning.”

 

 

Kleuradvies

“Als ik John moet omschrijven in enkele woorden, dan is hij een man die geduldig met de klant meedenkt en bijzonder goed is in kleuradvies. Zijn combinaties van kleuren zijn magnifiek.”

Pin It on Pinterest

Share This