Wie droomt er niet van een relaxruimte in huis waar je je volledig kan ontspannen? Steven Jansen richtte onlangs zijn eigen relaxruimte in, met de hulp van een binnenhuisarchitecte. Het resultaat? Een plek waar muziek en vrienden/familie centraal staan. Als kers op de taart maakte Studio Artglas een gepersonaliseerde glas-in-lood deur met – opnieuw – muziek in de hoofdrol.

Bij de zoektocht naar ideeën voor de relaxruimte stootte Steven op eerder werk van Studio Artglas. “Iemand raadde John en Artglas aan, dus ging ik meteen een kijkje nemen. Wat ik zag beviel me wel. We wilden iets met muziek doen, omdat dit zo centraal staat in de ruimte. Toen kwam onze architect met het idee om een platendraaier in de deur te verwerken. Dat sprak ons wel aan, dus heeft zij een ontwerp getekend en Studio Artglas maakte er een glasraam van. De samenwerking is helemaal top verlopen. Het is mooi, kunstzinnig, stevig ook en onderhoudsvriendelijk. Het mooiste vinden we dat het samen met de lichtinval in de ruimte verandert.”

 

 

ervaringen Studio Artglas

“Het is mooi, kunstzinnig, stevig ook en onderhouds-vriendelijk. Het mooiste vinden we dat het samen met de lichtinval in de ruimte verandert.”

 

 

 

 

 

 

Pin It on Pinterest

Share This