Interieurarchitecte Lene Van Look was voor een project op zoek naar iemand die glasramen in lood zou kunnen maken.  

Kirsten Bussels (Lene Van Look Interieurarchitecte): “We zijn toen op zoek gegaan op het internet en kwamen al snel bij Studio Artglas uit. We waren onder de indruk van de website en van de realisaties die we daarop konden zien.”

 

 

Artglas ervaringen Lene Van Look

“Als interieur- en designbureau vinden wij het esthetische van een project bijzonder belangrijk. Om een ontwerp dan goed te doen uitkomen is een zéér grote nauwkeurigheid vereist en dat is precies wat Studio Artglas kenmerkt.”

 

 

Vertrouwen

 

“We hebben daarop contact genomen en al snel hadden we een goed gesprek en een prijs. We hebben dan snel beslist om met John in zee te gaan. We hadden als designbureau zelf een ontwerp gemaakt en dat met John besproken. Nadat hij en de klant elkaar gezien hadden, ging de klant onmiddellijk akkoord met de offerte. Hij had dadelijk veel vertrouwen in John en zijn bedrijf.” 

 

 

Nauwkeurigheid

  

“Als interieur- en designbureau vinden wij het esthetische van een project bijzonder belangrijk. Om een ontwerp dan goed te doen uitkomen is een zéér grote nauwkeurigheid vereist en dat is precies wat Studio Artglas kenmerkt. John en zijn medewerksters werken uitermate verfijnd.”

 

 

Vakmensen

  

“De detaillering hebben we besproken in zijn atelier aan de hand van een tekening op ware grootte en ze hebben dat minutieus gevolgd. Het zijn echte vakmensen met liefde voor de glaskunst. Wij en onze klant waren dan ook uitermate tevreden dankzij de persoonlijke aanpak van John en de precieze uitvoering en plaatsing van het ontwerp, tot op de millimeter.”

 

 

Pin It on Pinterest

Share This