Artglas maakt razendsnel kleine series in dubbel glas

In plaats van af te wachten tot de coronacrisis is overgewaaid, maakt Artglas tijd en ruimte vrij voor een gloednieuwe productielijn. De producent van glas-in-lood en andere artistieke glaspanelen, heeft geïnvesteerd in machines om dubbel glas te maken. “Deze installatie laat toe dat we vrijwel zonder wachttijden kleine series kunnen maken voor klanten zoals ramen- en deurenleveranciers”, zegt zaakvoerder John Dierickx.

Artglas is in binnen- en buitenland gekend als ambachtelijk producent van kunstzinnige glaspanelen. John Dierickx en zijn team maken de glas-in-lood ramen en artistieke creaties in een goed uitgerust atelier in Zonhoven. “Door de stijgende vraag naar het inwerken van onze panelen in dubbele beglazing, hebben we beslist om te investeren in een eigen productielijn voor de fabricage van dubbel glas”, vertelt John Dierickx. “Dit biedt enorme mogelijkheden om onze artistieke panelen eigenhandig te verwerken in beglazing die voldoet aan de strenge voorwaarden van de energieprestatieregelgeving.”

De gloednieuwe productielijn draait in de beginfase niet op volle capaciteit voor eigen gebruik. “Daarom bieden we ook gewoon dubbel glas aan voor alle klanten die supersnel kleine bestellingen moeten hebben”, aldus nog John Dierickx. “Wie dringend een beperkte serie dubbel glas nodig heeft, kan haast zonder wachttijden bij ons terecht. Externe afnemers, zoals ramen- en deurenleveranciers, mogen zich aan zeer directe, professionele service verwachten.”

Voor wie thuis is in de technische details: “Voorlopig kunnen klanten kiezen uit een samenstelling van 4 en 5 mm float, 33,2 gelaagd en 4 mm low-e”, legt John Dierickx uit. “Dit gecombineerd met een luchtspouw van 4,8, 6, 9,5, 12 of 15,9 mm. We werken met een zwarte  super-spacern  die we opvullen met een hot melt sealing. Contacteer ons gerust voor de mogelijkheden. We werken onmiddellijk een voorstel op maat uit!”

 Voor meer info of een offerte: John Dierickx, tel. +3211817578 of mobiel +32475853194. Je kunt ook even kijken op www.artglas.be

Pin It on Pinterest

Share This