David Aerts is een van de uitbaters van de populaire Bar Makadam op de Mechelse Grote Markt. Ondanks de crisis die de horeca hard treft, verbouwde hij afgelopen maanden een pand in de stationsbuurt: Bar Patron. Studio Artglas hielp hem een handje.

 

 

“Ik wilde wat meer kleur in mijn café, dus dacht ik aan glas-in-lood ramen met mijn eigen logo en twee logo’s van Stella Artois erin verwerkt.

 

 

 

 

Verfraaien

 

 

David: “Bar Patron is een echt biercafé en dat mocht wel wat opgesmukt worden. Ik wilde wat meer kleur brengen, dus dacht ik aan glas-in-lood ramen met mijn eigen logo en twee logo’s van Stella Artois erin verwerkt.”

 

 

Mooie realisaties

 

 

Hij ging op zoek op het internet en kwam uit bij Studio Artglas. David: “Studio Artglas gaf meteen een professionele indruk gaf en pakte uit met mooie realisaties. Ik heb contact genomen, ben naar het atelier in Zonhoven gegaan en binnen het uur was alles geklonken.”

 

 

 

 

“Studio Artglas gaf meteen een professionele indruk gaf en pakte uit met mooie realisaties”

 

 

 

 

 

Schitterend resultaat

 

 

Daarna ging het snel: “John maakte een prijsofferte waarmee ik akkoord ging. Ik heb hem toen de nodige informatie gegeven en hij heeft drie schitterende glas-in-lood kunstwerkjes gemaakt. Ze zijn zelfs zo goed dat Stella Artois John al gecontacteerd heeft voor enkele andere projecten. Dat zegt genoeg over de kwaliteit, denk ik.”

 

 

 

 

 

 

Pin It on Pinterest

Share This